Proizvodni program

U svom osnovnom proizvodnom programu preduzeće se bavi izradom paletnih regala po evropskim standardima. Pored opreme za razne vidove skladišta, magacinskih prostora, hladnjača i slično, takođe se bavimo i izradom raznih vrsta polica i poličnih stalaža namenjenih raznim vidovima prodajnih objekata (robne kuće, prodavnice, pekare), zatim poličnih poluteških regala, konzolnih regala, kao i izradom garderobnih, arhivskih, protivpožarnih i INOX ormara koji zadovoljavaju HASSAP standarde (standard o bezbednosti hrane). Uz sve to nudimo Vam i mogućnost izrade čeličnih konstrukcija po sopstvenim potrebama, kao što su platforme ili galerije, stepeništa...

Pri tome Vam svesrdno stojimo na raspolaganju i u davanju idejnih rešenja za opremanje prostora.

U svojim proizvodnim radionicama, sa visoko kvalifikovanim radnicima i stručnim saradicima, u mogućnosti smo da od repro materijala domaće proizvodnje dođemo do kompletno našeg finalnog proizvoda visokog kvaliteta. To nas svrstava među vodeće firme u Srbiji iz kategorije malih i srednjih preduzeća sa gore pomenutom paletom proizvoda.

Blizina svih važnijih magistralnih saobraćajnica, te potencijal budućeg razvoja drumskog i železničkog saobraćaja pružaju neograničene mogućnosti za intenzivan razvoj preduzeća.

Poštujući tradiciju zanatstva, koja je duboko ukorenjena u istoriji Srpskog naroda i uvažavajući savremene tokove i standarde u privredi i ekonomiji, stvaramo preduzeće koje je u mogućnosti da u svakom trenutku odgovori zahtevima svoje delatnosti. S punim uvažavanjem, u mogućnosti smo da kvalitetno i u roku zadovoljimo potrebe svojih kupaca.

Naše preduzeće ispunjava zahteve standarda ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 što potvrđuju Certop sertifikati.

Imamo podjednako uspešnu saradnju sa kupcima iz Srbije, kao i sa kupcima iz mnogih drugih država.

Prilagođavamo se Vašim potrebama

Savršen odnos cene i kvaliteta

Podrška pri izboru