Skladišta širom sveta znaju da efikasno skladištenje predmeta ne može biti završeno bez izdržljivih i visokokvalitetnih paletnih regala. Kompanije uvek traže organizovan način za skladištenje paletizovane robe, i to je upravo ono što mi u LAVA Commerce Systems stvaramo i izrađujemo.

Očekujte samo najviše standarde kvaliteta i izdržljivosti. Kompanije širom sveta žele biti 100% sigurne da su njihove skladišne potrebe zadovoljene sa pouzdanošću i sigurnošću, a mi to poštujemo.

Istaknimo neke ključne karakteristike LAVA izdržljivih paletnih regala:

  1. Koristimo samo materijale najvišeg kvaliteta: Očekujte samo najkvalitetniji čelik, koji pruža izuzetnu nosivost i izdržljivost. Čak i pod teškom upotrebom i velikim predmetima, ovi paletni regali su maksimalno izdržljivi i izuzetno dugotrajni.
  2. Vaše potrebe su nam na 1.mestu. Sa prilagodljivim dimenzijama paletnih regala, možete da budete sigurni da ćete dobiti baš ono što tražite. LAVA Commerce Systems nudi paletne regale u različitim veličinama i konfiguracijama. Birajte visinu, dubinu i širinu regala onako kako želite i kako vam je potrebno.
  3. Vertikalni stubovi i horizontalne grede. Isti uglavnom predstavljaju najbolje opcije, posebno kada dolaze sa podesivim visinama koje omogućavaju višeslojno skladištenje. Uživajte u fleksibilnosti i kreirajte najbolju opciju skladištenja za sebe i svoje poslovanje.
  4. Izuzetno velika nosivost. Dovoljno je reći da svaki pojedinačni LAVA paletni regal može da izdrži i podrži čak do 3 tone!

Primene paletnih regala su vrlo raznolike, što znači da se koriste u maloprodajnim skladištima, distributivnim centrima, proizvodnim pogonima, industrijskim skladištima i u mnogim drugim industrijama i poslovanjima.

Ponosno proizvedeno u Srbiji:

Sa decenijama iskustva u proizvodnji paletnih regala, ponosni smo na našu dugogodišnju tradiciju kvaliteta i stručnosti. Naši regali se proizvode u Srbiji, što nam daje potpunu kontrolu nad proizvodnim procesom i osigurava najviše standarde kvaliteta i izrade.

Ukoliko imate dodatna pitanja, ne oklevajte da kontaktirate naš profesionalni tim - odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.