Konzolni regali su poznati po svojoj visokoj nosivosti. Oni su savršen izbor za svakoga ko želi da skladišti teške predmete na 100% siguran i bezbedan.

metal-shelves-with-carton-boxes-2023-11-27-05-22-56-utc.jpg

Modularna priroda konzolnih regala omogućava prilagođavanje u smislu dužine, dubine i visine,  kako bi savršeno odgovarali vašem skladišnom prostoru. Ova karakteristika konzolnih regala znači da možete prilagoditi iste svojim potrebama, sa ciljem da maksimalnog ispunjavanja vaših skladišnih potreba, kao i samog prostora.

Zanimljivo je napomenuti da postoje jednostrane i dvostrane opcije, odnosno konzolni regali. Ljudi kojima je potrebno skladištenje teških i velikih stvari dolaze sa različitim skladišnim zahtevima. Kada su u pitanju konzolni regali, oni su odlični zbog činjenice da možete birati između jednostranih i dvostranih.

Kada odabrati jednostrane konzolne regale? Na primer, oni su vaš najbolji izbor ako želite da ih postavite uz zidove i time maksimalno iskoristite prostor koji vam je na raspolaganju.

Kada treba da odaberemo dvostrane konzolne regale? Odaberite dvostrane regale kada želite da postignete rezultat maksimalnog iskorišćenja skladišnog prostora u sredini prostorije, jer ovaj deo često ostane prazan.

Hajde da kažemo nešto i o materijalima od kojih su konzolni regali napravljeni. Najvažnija stvar koju treba uzeti u obzir prilikom konstrukcije regala je da oni moraju biti 100% sigurni i 100% izdržljivi, kao i trajni. Upravo iz tog razloga su konzolni regali napravljeni od vrlo kvalitetnih materijala i imaju robusnu konstrukciju.

Koje su glavne prednosti korišćenja konzolnih regala?

Ima ih mnogo, ali hajde da navedemo nekoliko najvažnijih.

  1. Optimizacija dostupnog prostora na najbolji mogući način. Prva prednost konzolnih regala je definitivno optimizacija prostora, gde ćete moći da maksimalno iskoristite vaš skladišni prostor i dobijete pomoć pri skladištenju glomaznih predmeta.
  2. Otvoreni dizajn. Druga prednost uključuje laku dostupnost potrebnih predmeta zbog otvorenog dizajna konzolnih regala.
  3. Mogućnosti prilagođavanja. Još jedan plus je to što se konzolni regali mogu prilagoditi i napraviti prema vašim skladišnim potrebama i zahtevima.
  4. Širok spektar primene. Četvrta prednost je što se konzolni regali široko koriste u razne svrhe, u mnogim industrijama širom sveta. Konzolni regali se koriste za skladištenje čelika i metalnih profila, drvenih proizvoda, cevi, panela, nameštaja, kao i drugih velikih kućnih predmeta.